in English
Iijoki kartalla
Lomaketta ei löydy!

Tutustuminen Lohi Iijokeen-hankkeeseen

Iijoen Kalatalousalue ja Pohjois-Pohjanmaan liiton Lohi Iijokeen -hanke järjestää torstaina 30.5. Iijoen Kalatalousalueen osakaskuntien puheenjohtajille, sihteereille ja hoitokuntien jäsenille tarkoitetun tutustumisretken Lohi Iijokeen -hankkeeseen, Haapakosken smolttien alasvaellusreittiin (Majava-ahontie 7, Yli-Ii) ja Raasakan Kalasydän-kalatiehen (Käyränlenkki 50, Ii), sekä ohjelmassa oleviin muihin kohteisiin.

Tutustumispäivän ohjelma:

10.00 Tutustuminen Haapakosken smolttien alasvaellusreittiin

11.00 Siirtyminen yhteiskyydillä Iihin.

Iissä tutustutaan Raasakan Kalasydän kalatiehen, Raasakan kalanviljelylaitokseen, Rantakestilän siikahautomoon ja emokalatilaan sekä Uiskarin kalatiehen.

Ruokailu Iin Micropoliksessa.

Paluukyyti Haapakoskelle lähtee n. klo 15.00.

 

Tutustumisretken asiantuntijana on Lohi Iijokeen -hankkeen projektipäällikkö Mirko Laakkonen. Päivän aikana käydään läpi myös ajankohtaisia Iijoen Kalatalousalueen asioita. Iijoen kalatalousalue tarjoaa ruokailun ja Haapakoski-Ii-Haapakoski yhteiskuljetuksen.

Käytännön järjestelyiden takia pyydämme varmistamaan osanottonne viimeistään maanantaina 25.5. alla olevan ilmoittautumislomakkeen kautta tai sähköpostitse toiminnanjohtaja Pekka Keräselle iijoki@kalatalouspalvelut.fi

 

Tervetuloa!

Eero Oinas-Panuma
puheenjohtaja
Iijoen kalatalousalue
p. 0400-388268

 

Iijoen Kalatalousauleen ja Lohi Iijokeen -hankkeen lisäksi päivän järjestelyissä ovat mukana Osuuskunta Team Kala, Korpilaavu Oy, Etelä- ja Pohjois-Iin jakokunnat, PVO Vesivoima Oy ja Voimalohi Oy.

ILMOITTAUDU: